Interjú a vámpírral előzetes
Adaptációk

Interjú a vámpírral – megérkezett a hivatalos előzetes

Anne Rice vámpíros könyvei kultikusnak számítanak, kevés olyan ember van, aki legalább néhány címmel ne találkozott volna az életművéből. Az Interjú a vámpírral című regényéből az AMC készít sorozatot, ami október 2-án debütál majd az AMC+ streaming szolgáltatón, rögtön két résszel. Lássuk a legújabb előzetest!

Az Interjú a vámpírral gótikus regény Louis de Pointe du Lac (Jacob Anderson), Lestat de Lioncourt (Sam Reid) és Claudia’s (Bailey Bass) epikus szerelmi történetét követi, vérrel és halhatatlansággal kikövezve, amit Daniel Molloy (Eric Bogosian) újságírónak mesélnek el.

Valószínűleg kevesen vagyunk, akik ne látták volna az 1994-es filmet Brad Pitt, Tom Cruise, Antiono Banderas és Kirsten Dunst főszereplésével. És bár az emlékeim meglehetősen halványak a filmélménnyel kapcsolatban, azért van néhány jelenet, ami beleégett a retinámba. A kérdés már csak az, hogy a mára klasszikussá váló film sikerét meg tudja-e majd ugrani a remake?

Anne Rice: Interjú a vámpírral fülszövege:

Mindenkit ​érdekelnek a vámpírok.
Évszázadok óta foglalkoztatják a képzeletet, hátborzongató történetek hősei, elkárhozott, démoni teremtmények, az éjszaka gyönyörű vadászai, akik embervérre éhezve lesnek gyanútlan áldozataikra. Ezek a mesék olyannyira lenyűgözőek, hogy egyesek szinte már megszállottan rajonganak értük.
Talán éppen ezek a gondolatok jutnak eszébe annak az ifjú újságírónak, aki egy nap különös felkérést kap: valaki, aki azt állítja magáról, hogy vámpír, szeretne interjút adni neki. Ám bármire is számít, egy különc pozőr helyett valódi démont talál. A döbbent riporter szeme előtt megelevenednek a mesék, életre kelnek a legendák, s míg a különös, korszakokon átívelő történet kibontakozik, megismerhetjük egy szörnyeteg emberi lelkét, vágyait, ösztöneit, évszázados kutatását igazságok és válaszok után, s megtudhatjuk, hogy az egyetlen dolog, ami enyhítheti az örök élet kínját, a szerelem.

Interjú a vámpírral előzetes:

Köszönöm, hogy olvastál!
Kapusi-Farmosi Dóra 


Forrás: IGN

Ha tetszett a bejegyzés, kövess Facebookon, Youtube-on vagy Instagramon, de felveheted velem a kapcsolatot e-mailben is, a következő címen: info@csakegypercre.hu.


Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük