vampire academy
Adaptációk

Megérkezett a Vámpírakadémia hosszú előzetese

Richelle Mead Vámpírakadémiája egy ideje újra lázban tartja a rajongókat, hiszen a 2014-es film után, most egy sorozatot kapnak a Peacock jóvoltából. A bővebb betekintésbe nem is kell tovább várniuk, megérkezett a Vámpírakadémia hosszú előzetese.

A hatrészes sorozat első kötete 2007-ben jelent meg, két évvel később nálunk is kiadta az Agave Könyvek, ráadásul idén szeptember 15-én megújult borítóval ismét kézbevehetik az olvasók. A sorozat első négy része szintén szeptember 15-én debütál a Peackok-on, a maradék 6 rész pedig keddenként lesz látható.

És hogy miről is szól a történet? Olvassátok el az első kötet a fülszövegét:

A világsikerű sorozat első kötetében Lissa Dragomirt és Rose Hathawayt két év bujkálás után elfogják és visszazsuppolják a Montana erdőségeinek mélyén megbúvó Szent Vlagyimir Akadémia vaskapui mögé. A vámpíriskola a mora uralkodói családok és dampyr testőreik számára szolgál oktatóhelyül. Az akadémia falain belül a két lánynak különböző viszálykodással, rosszindulatú pletykákkal, tiltott szerelemmel és fenyegetésekkel kell megbirkóznia. De mindketten tudják, hogy a legnagyobb veszély a kapukon kívülről leselkedik rájuk.

Köszönöm, hogy olvastál!
Kapusi-Farmosi Dóra 


Ha tetszett a bejegyzés, kövess Facebookon, Youtube-on vagy Instagramon, de felveheted velem a kapcsolatot e-mailben is, a következő címen: info@csakegypercre.hu.


Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük