Series - Heartstopper második évad
Adaptációk

Megkezdődött a Heartstopper második évadának forgatása – videóval

Alice Oseman nagysikerű Webtoonos képregénysorozata Netflixes adaptációként is belopta magát a szívembe, így igazán örültem, amikor megláttam: megkezdték a Heartstopper második évadának forgatását. Ráadásul egy nagyon kedves videóval is készültek ennek kapcsán.

Nemcsak hogy megkezdődött a forgatás, de négy új szereplővel is bővült a szereplőgárda. Jack Barton játssza Nick bátyját, aki nincs túlzottan elragadtata a fiúk kapcsolatától. Nima Taleghani az egyik tanár, Mr. Farouk szerepét ölti magára. Egy nemzetközi casting után Leila Khant láthatjuk meg Sahar Zahidként és Bradley Riches tűnik még fel újoncként, aki James McEwan bőrébe bújik.

Az új szereplőkön kívül újra láthatunk majd mindenkit, aki az első évadban is szerepelt, ami külön boldoggá tesz, mert nehezen viselem, ha egy-egy karakter kiesik az újabb évadokból. Oseman aktívan részt vett az első évad munkálataiban és az egyes részek írásában, mint ahogy azt fogja tenni a második évad során is.

Alice Oseman: Heartstopper, azaz a Fülig beléd zúgtam fülszövege:

KÉT FIÚ TALÁLKOZIK.
KÉT FIÚ ÖSSZEBARÁTKOZIK.
KÉT FIÚ EGYMÁSBA SZERET.

Charlie és Nick egy suliba járnak, de nem ismerik egymást… mígnem egy napon
egymás mellé ültetik őket. Egykettőre összebarátkoznak, Charlie pedig hamarosan belezúg Nickbe. Kár, hogy semmi esélye nála: Nick tipikus rögbis fiú, és biztos, hogy csak a lányok érdeklik…
Ám a szerelem útjai kifürkészhetetlenek, és mintha Nick egyre közvetlenebb lenne
Charlie-val…

Lehetséges, hogy Charlie érzései viszonzásra találnak? Derítsd ki te is!

Szereted a Vörös pöttyös könyveket?
Vidd haza nyugodtan! Tetszeni fog.

A második évad bejelentője
Alice Oseman köteteit a Könyvmolyképző Kiadó gondozza, és a borítókra kattintva veheted meg őket.

Köszönöm, hogy olvastál!
Kapusi-Farmosi Dóra 


Forrás: Variety

Ha tetszett a bejegyzés, kövess Facebookon, Youtube-on vagy Instagramon, de felveheted velem a kapcsolatot e-mailben is, a következő címen: info@csakegypercre.hu.


Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük