Netflix Tudum
Adaptációk

Netflix Tudum – ezek az adaptációs hírek érkeztek

A Netflix egy rakás hírrel érkezett a Tudum eseményen és bár először úgy gondoltam, hogy minden bejelentett adaptációs hírről külön cikket írok majd, ezt a mennyiséget jobbnak láttam egy bejegyzésen belül elhozni nektek. Vágjunk is bele, mert sok lesz!

Új előzetest kapott az Enola Holmes 2

Mind Millie Bobby Brown, mind Henry Cavill visszatért a második részre, amiben enola egy rakat galibába keveredik, ahogy próbál felnőni a sherlocki örökséghez. Az első résztől én nem voltam elragadtatva, kíváncsian várom, hogy a második húz-e valami olyat, ami miatt megszeretem.

Egy kedves videó a Bridgerton harmadik évadával kapcsolatban

A Bridgerton egy hatalmas meglepetés volt számomra: teljesen biztos voltam abban, hogy nem nekem készült ez a sorozat, most mégis tűkön ülve várom, hogy jöjjön már a következő évad. Azt pedig csak halkan jegyzem meg, hogy a másodikat kétszer is láttam és szívem szerint megnézném harmadjára is.

Kukkantsunk bele, milyen lesz a Bridgerton spin-off sorozata

Van még egy Bridgertonos hír, méghozzá a Queen Charlotte-tal kapcsolatban kapunk egy kis részletet, ami ugye a Bridgerton spin-off sorozatából van.

Shadow and Bone második évadba pillantás
A Trónok harca showrunnerjei adaptálják Cixin Liu remek trilógiáját, A háromtest-problémát

Bár hivatalos előzetest továbbra sem kaptunk a sorozattal kapcsolatban, a Netflix megosztott pár információt a készületekről és megerősítették, hogy 2023-ban érkezik majd. A szereplőgárda tagjai egyelőre: Benedict Wong (Sorceror Supreme, Wong), Eiza González (Baby Driver), Tsai Chin (Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája), John Bradley (Samwell Tarly a Trónok harcából), Liam Cunningham (Tengerjáró Davos a Trónok harcából)

Külön videót nem találtam róla, viszont a teljes eseményt meg tudjátok nézni a lenti videóban.

Guillermo del Toro’s Pinocchio is kapott egy izgalmas betekintő videót
Februárban érkezik a You negyedik évada

Az új évad első fele február 10-én érkezik, a második felét pontosan egy hónappal később, március 10-én nézhetjük majd.

The Witcher: Blood Origin előzménysorozat érkezik december 25-én
2023-ban visszatér a The Witcher

Az első évadot szerettem nézni, mégsem hagyott bennem olyan mély nyomot, hogy folytassam a másodikkal. Viszont még mindig piszkálja a fantáziámat, főleg, amikor látom, hogy jövő nyáron érkezik a kvöetkező évad. Addig bőven be tudom hozni a lemaradást.

A jók és rosszak iskolája új videóval jelentkezett

Október 19-én érkezik majd a Jók és rosszak iskolája, addig is nézzétek meg az alábbi videót, amiben felbukkan Sophia Anne Caruso, Sofia Wylie, Charlize Theron és Kerry Washington.

Köszönöm, hogy olvastál!
Kapusi-Farmosi Dóra 


Forrás: Variety

Ha tetszett a bejegyzés, kövess Facebookon, Youtube-on vagy Instagramon, de felveheted velem a kapcsolatot e-mailben is, a következő címen: info@csakegypercre.hu.


Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük